O nama - Aledjo doo

 Početna / Usluge / O nama

O nama

Od male zanatske radionice osnovane daleke 1967. god. koja se bavila kovačkim uslugama i bravarijom, prerasta mašinsko-kovačku radionicu 1992. god., pa sve do 2006. kada radionica izrasta u metaloprerađivačko preduzeće. Danas ALEDJO DOO poseduje impozantan mašinski park koji čini preko 20 mašina, i to mašine za: struganje, glodanje, bušenje, razvrtanje, dubljenje, kovanje i zavarivanje. Specijalnost firme ALEDJO DOO su raznovrsnost usluga-izrade pojedinačnih i maloserijskih delova iz oblasti održavanja. Postoji niz projekata na kojima firma radi kao što su transportni sistemi, sistemi prenosa snage, prehrambena i laboratorijska oprema, delovi iz auto industrije, delovi poljoprivredne mahanizacije, sistema konustrukcija, elementi raznih postrojenja i utenzilija.

2016 godine radimo sa ozbiljnijim firmama i specijalizovali smo se za nove delove koje do sada nismo radili, kao što su delovi za rendgen mašine, delovi mašina za preradu voća i povrća, delovi mašina za industrijsku automatizaciju.

Tokom 2017 firma Aledjo permanentno ulaže u razvoj novih tehnologija, digitalizaciju sistema i uvođenje I-machininga. U planu je kupovina merne mašine i kontrolnih uređaja kvaliteta što se ostvaruje tokom 2018 godine.

Danas, 2018 godine otvaramo firmu u Mariboru, Sloveniji, u Štajerskom tehnološkom parku, gde ćemo proizvodnju temeljiti na dva obradna centra i nekoliko konvencionalnih mašina za struganje, glodanje i bušenje kao i pripremu materijala. Firma se zove ANSA CNC i planirano je da bude okosnica poslovanja na teritoriji Slovenije, Austrije i Nemačke.